Speelondergrond.nl is èèn van de grootste ondergronden leverancier van Nederland

 

Speelondergrond.nl doet projecten graag van A tot Z. Te beginnen bij een vrijblijvende kennismaking en advies en eindigend in een geslaagde oplevering met een tevreden klant. Wij werken met eigen mensen en hebben alles in eigen beheer.

De ondergronden kun je zelf plaatsen, of laten plaatsen door één van onze installateurs die gespecialiseerd zijn in het aanleggen van de speelondergronden. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op.

 

Ruim aanbod

Snelle levering

Direct leverbaar

Plaatsing
speelondergrond

(optioneel)

Kies voor een veilige speelplaats voor jouw kinderen

In de speeltuin lekker glijden, schommelen en klimmen. Maar je wilt natuurlijk wel dat de kinderen veilig kunnen spelen. Zorg daarom voor de juiste valdemping.

Met een ondergrond van speelondergrond.nl hoef jij je geen zorgen meer te maken over de veiligheid van de kinderen tijdens het spelen. Bij ons staat veiligheid voorop en daarom werken wij alleen met valdempende speelondergronden die gecertificeerd zijn.

Neem contact op

Wil jij graag meer weten over de mogelijkheden voor een veilige speelondergrond voor in je tuin, voor de kinderdagverblijf, voor een openbare speeltuin of voor een andere locatie? Wij geven je graag vrijblijvend advies.